Presentació de les e-bikes Yamaha al concessionari Motor23 Motorcycles

10 Jul sin-categorizar,

Presentació de les e-bikes Yamaha

El passat divendres 7 de juliol es va realitzar la presentació de les E-Bikes  Yamaha al concessionari oficial Yamaha Motor23 Motorcycles de Tarragona.

Durant l’esdeveniment, els assistents van tenir l’oportunitat de conèixer i provar aquestes e-bikes, per a experimentar personalment el rendiment i la comoditat que ofereixen. A més, es va dur a terme la presentació dels quatre pilots ambaixadors de Yamaha Motor23 Motorcycles; l’Albert Martín, pilot de raids, Jacob Álvaro, en curses d’asfalt, Edgar Solé serà qui porti la e-bike de gravel (la Wabash RT) i l’Òscar Palo, rider de MTB.

 

 

Cadascuna de les e-bikes de Yamaha combina tecnologia avançada i un disseny elegant, proporcionant diferents opcions per a tots els entusiastes de les bicicletes elèctriques, i a tots els que s’hi vulguin introduir en aquest món.

La CrossCore RC és versàtil i adaptable, dissenyada per a enfrontar qualsevol situació del dia a dia, des de desplaçaments urbans fins a passejos d’oci i entrenaments físics. La MORO 07 és l’elecció perfecta per als amants de l’aventura i l’adrenalina en les senderes muntanyenques. Per la seva part la Wabash RT és una e-bike que brinda un rendiment excepcional en asfalt, però també et permet aventurar-te explorar noves pistes per la muntanya.

d’esquerra a dreta: Jacob Álvaro (Pilot R7), Albert Martín (Pilot Ténéré), Quimi Pons (CEO Motor23 Grup Pons), Óscar Palo (Rider MTB), Edgar Solé (Rider Gravel)

Sobre els pilots:

Albert Martín, pilot del Ral·li Dakar, representa la passió i la destresa en competicions extremes. Jacob Álvaro, pilot de R7 Cup, amb una llarga experiència dins dels circuits, participant en curses de velocitat i de resistència. Edgar Solé, experimentat pilot del campionat d’Espanya de MX (Motocross) i apassionat del ciclisme, participant també a diferents proves competitives. I per últim, l’Òscar Palo, talentós rider de MTB, serà un ambaixador «d’alçada» que participarà en diferents proves Mountain Bike.